www.manna-music.nl

Voor Manna Horsting maakten we deze heldere site, waarmee ze op simpele wijze haar werk kan laten zien.

www.manna-music.nl

Voorhettelaatis.nu

Voor het project “Voor het te laat is”, waarbij verschillende musea betrokken zijn, maakten we de website, klik hieronder om de site te bekijken!

www.voorhettelaatis.nu

 

Allegroarts.nl

We maakten voor Allegro Arts eerder al de huisstijl, nu ook de website.

 

www.allegroarts.nl

 

 

 

Alexander Mckenzie and the Underpaid

Voor Alexander Mckenzie maakten we deze digipak. De tweeslachtigheid (“ambivalence”) uit de titel  wordt verbeeld in het contrast tussen zwart/wit en opvallende kleur paars. In plaats van een cd-boekje hebben we gekozen voor een groot gevouwen tekstvel, met op de ene zijde alle teksten van de songs en op de andere kant de close-up foto van de weegschaal die ook de voorkant van de digipak siert. De digipak is op de ruwe binnenzijde bedrukt. Het tekstvel is mooi ongestreken gerecycled papier.

Mischu Laikah

 

Voor artiest Mischu Laikah maakten we een pakket met als spil het artwork van een dubbele EP. Naast de EP bestaat het pakket uit visitekaartjes, flyers en een poster. En u ziet inderdaad roze, “hot pink” zou je zelfs kunnen zeggen!

www.sundaysunmusic.com

Voor de band Sunday Sun maakten we een luchtige website, met o.a. verticaal scrollende toestanden. De 3 EP’s die de band uitbracht nemen een centrale positie in op elke pagina.

www.sundaysunmusic.com

Allegro Arts

 

Voor Allegro Arts maakten we een logo. Dit logo hebben we op briefpapier, een visitekaartje en een onderzoeksrapport (dat we voor het gemak ook maar hebben vormgegeven) gezet. En dat zag er mooi uit! Al zeggen we het zelf.

www.throughmusic.nl

Voor Through Music maakten we een logo waar “music” zo ongeveer door “through” gaat: dat is natuurlijk zeer toepasselijk! Producers Ingmar Spaaij en Bram Bol van Through Music doen aan muzikaal team-building. We maakten een duidelijke site met wat scheve toestanden en knopjes uit de studio! Check het uit.

 

www.throughmusic.nl

Alexander Mckenzie – album promo

Momenteel zijn we bezig aan het artwork van het nieuwe album van Alexander Mckenzie & the Underpaid. Hier alvast een voorproefje in de vorm van een album sampler.
 

Nieuw werk

Er zijn de afgelopen tijd aardig wat leuke dingen bijgekomen. Bekijk het portfolio!

Devuilnismannen.nl

De vuilnismannen hebben een nieuwe site! Rein van der Ven maakte het ontwerp en wij draaiden de boel in elkaar (en voegden o.a. een custom contactpagina en fotocaroussel toe).

www.devuilnismannen.nl

Hotsushi.nl

WordPress site voor de band Hot Sushi, vol Twitter, Facebook en Bandcamp. Hete sushi vraagt natuurlijk om fel rood en veel contrast. We hebben ook het reeds bestaande logo wat rauwer gemaakt (sushi iemand?).

www.hotsushi.nl

Birthofjoy.com

Deze keer een website voor het power trio birth of joy. Het ontwerp is van Tom van der Heiden en wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering.

 

www.birthofjoy.com

Ikhouvanherman.com

Een website voor het boek Ik Hou Van Herman, waarin muzikant en auteur Bertus Borgers over zijn vriendschap met Herman Brood vertelt. Het ontwerp is van Manus. We maakten o.a. een custom gastenboek dat werkt met de reacties van WordPress: mensen kunnen naast een boodschap ook een foto uploaden.

www.ikhouvanherman.nl

Roosbeef.nl

Nieuwe, simpele website voor Roosbeef. Wederom een WordPress-thema. Logo en achtergronden door Kek Design.


www.roosbeef.nl

Brulkikker.com

Zoals bij al onze ontwerpen is er op onze eigen website ook sprake van een zekere stoffigheid: oud papier, een vaandeltje, rommelige letters.

 

Lefttheband.com

Een duidelijk WordPress-thema met veel informatie in een sidebar. Handige site voor een band! Ontwerp door Manus.

www.lefttheband.com

Marikespreekt.nl

 

 

 

Voor Marikespreekt.nl kregen we de de opdracht dat het simpel en stijlvol moest zijn. Hoge letters, een minimale Flash-animatie, een simpele bediening en een blauw jasje waren het gevolg.

www.marikespreekt.nl

Ykwyt.nl

 

 

 

Harm Coolen kan hier zijn ei kwijt. De eis: minimaal twee Y’s in een wijdse weide.

www.ykwyt.nl

Parencohout.com

 

Parenco snijdt hout. Ontwerp door Peter Jacobs.

www.parencohout.com

Giensch.nl

Site voor kledingzaak Giensch, die zowel “nieuwe retro” als tweedehands kleding verkoopt. We maakten een pagina die oogt als een vel papier dat ooit opgefrommeld was en nu een tweede leven heeft.

www.giensch.nl

Woost – 6 Minutes South

 

Het sfeertje van de foto op de voor- en achterkant is geïnspireerd door films van Tim Burton. De wallen op de voorkant zijn geïnspireerd door de vroege ochtend. Foto’s door Iamkat.

Woost.nl

Een simpel WordPress-thema t.b.v. het album 6 Minutes South van Woost, in lijn met het artwork en poster. Qua media een erg sociale website!

www.woost.nl

Bart de Win – The Simple Life

 

Het basisidee voor dit hoesje was het verbeelden van “the simple life”. Vandaar ook het onbekommerd schaap op de voorkant. Het schaap loopt bijna van het papier af en slokt hierbij alle aandacht op. Om dit effect te versterken is de titel deels achter de foto geplaatst. De rest van de digipak ademt een ouderwetse sfeer, wat goed aansluit bij Bart’s muziek. De foto’s gebruikt in het artwork zijn van Mark Janssen.

Woost – Welcome to Teleskopia

 

Woost’s meest eetbare hoesje, inkt op Sojabasis gedrukt op 100% gerecycled karton! Welcome to Teleskopia is een beetje een conceptalbum in vermomming, met als uitgangspunt een wereld waarin alles mogelijk is, roken niet dodelijk is en iedereen naar hartelust kan zelfontplooien. Het artwork sluit hierop aan, we maakten een groot doek met daarop 4 hoofden aan elkaar geplakt als logo, en maakten ‘s nachts foto’s langs de A50 om een futuristisch effect te creëren. Alle letters op de hoes hebben een evenwijdige tekenspatiëring, waardoor het aandoet als een logboek.

P.S. het was niet heel smakelijk.

Woost – promo single Teleskopia

 

 

 

Shiner Twins – Southern Belles

 

Het tweede album van de Shiner Twins, net als de eerste van de hand van Brulkikker. Door de “stempel” die op verschillende plaatsen terugkomt, het gebruik van een kartontextuur als basis en de linnen band op de zijkant, heeft het geheel wat weg van een album of boek. De hoesfoto is gemaakt door de Amerikaanse fotograaf Henry Horenstein.

Alexander Mckenzie –
Ribcage versus unguided missile

 

Frank Baijens – Odd Man Out

 

Bijzonder project van Frank Baijens. De Odd Man Out staat op de voorzijde, terwijl de andere mannen (silhouetten van de muzikanten die meewerkten) op de achterkant verzameld staan. Alle titels zijn door Gijs met de hand getekend (karwei!) en de plakletters van de rugtekst komt uit een oud doosje rommel. De website sluit naadloos aan op het artwork van het album.

 

Shiner Twins – All in store

 

De leukste, vermoedelijk kleinste en zonder twijfel volste gitaarwinkel van Nederland, Palm Guitars, deed dienst als decor voor de hoes van dit album. De titels op de achterkant zijn geïnspireerd op een oude amerikaanse ansichtkaart en postzegel.